Berichten/discussie pagina

Hier is ruimte voor bezoekers van de website om ideeën, tips of gewoon een bericht achter te laten.

 

Dit gastenboek bevat momenteel 35 bericht(en)
Voeg bericht toe

Aad van der Meijs, Maasland | 18-2-2018 20:48:12/Website :: Email

Beste leden van de Patan.

Voor een nieuwe film zijn de producenten op zoek naar oude auto's. Ze zijn daarbij beland bij de patan. Hieronder het bericht wat we van hen ontvingen.

==========================

We zijn bezig een nieuwe buitenlandse film te produceren, en samen met Chris proberen we alle auto’s te regelen die in het script staan. De film speelt zich af in de tweede wereldoorlog en daar hebben we aardig wat voertuigen voor nodig. Nou zijn auto's uit de jaren 20 en 30 natuurlijk perfect voor in dat straatbeeld. Ze hoeven niet allemaal blinken te zijn. Steker nog, als ze er gebruikt uitzien is dat ook perfect.
Ik zou graag in contact willen komen met de mensen die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan dit bijzondere project. Wanneer, waar en hoeveel dagen precies krijgen we nog te horen. Laten we zeggen een dag of misschien twee in april, en in elk geval in Nederland. Ik hoop dat zo snel mogelijk fine te tunen. En natuurlijk zal dit tegen betalen zijn. Omdat het onmogelijk is om alle voertuigen zelf op te halen is het gewenst dat de eigenaar met het voertuig komt en er een leuke dag van de maken.

We hebben dus nog wel even maar de regisseur wil graag de auto’s op foto’s zien en keuzes kunnen maken, het zou fijn zijn als we dat snel zouden kunnen doen. Hebben jullie toevallig foto’s van alle voertuigen in een bestand staan? Dat zou super fijn werken zijn. Of kunnen jullie een mail naar alle leden sturen met de vraag wie er mee zou willen werken?

Nou, ik hoop snel van jullie te horen, het wordt iets om nooit te vergeten denk ik!

Groetjes Sander
Voor vragen kun je me altijd even bellen...
0631003937

===========================

Om het gestroomlijnd te laten verlopen graag even opgeven via het evenement in het evenementen overzicht.
Zodra er meer info is krijgt u dat meteen te horen. Wanneer u opgeeft wilt u dan ook even een foto van uw auto sturen naar secretaris@patan.nl.

 

  


Secretaris Patan, Maasland | 6-1-2018 21:06:50/Website :: Email

Beste lezers,

Wellicht is het u opgevallen dat er in de menubalk iets veranderd is, en ja dat klopt. Om technische redenen zijn er een paar menu's samen gevoegd. We zijn namelijk bezig om de site iets uit te bereiden en de presentatie te verbeteren en dan met name op de mobiele apparaten. De komende tijd gaat er nog wel vaker iets veranderen maar dit alles moet leiden tot een betere site. Het zal dus weer even wennen zijn maar een ding is zeker, er gaat geen informatie verloren. Wanneer u nog suggesties heeft dan hoor ik dat graag.

 


Patanbestuur, Maasland | 19-12-2017 21:27:25 :: Email

 

Zo op de rand van 2017, op weg naar 2018, wenst het PATAN bestuur iedereen fijne feestdagen toe. Daarna een goed begin van het nieuwe jaar 2018, en laten we hopen dat we allen in goede gezondheid weer vele mooie ritten kunnen en mogen maken met onze mooie auto's.

Om een toost uit te brengen op het nieuwe jaar nodigen we u allen uit voor een drankje en een hapje op zaterdag 13 januari in Maarssen.(wel even opgeven). Na afloop is er weer de mogelijkheid om te blijven eten, en er is ook de mogelijkheid voor overnachten. Dit moet u dan wel zelf even regelen.

Graag allemaal tot 13 januari

Namens uw bestuur,

 Aad van der Meijs
secretaris Patan


Jan van der Berg | 5-12-2017 19:31:55 :: Email

Beste PATANleden

 

Onlangs heb ik na vele jaren deze restauratie voltooid. 

Het gaat om een B2 van 1922 die ik als kaal chassis gekocht heb in Frankrijk.

Als uitgangs punt voor de herbouw heb ik gekozen voor het de Labourdette skiff op basis van de B2  waarvan er oorspronkelijk 3 gebouwd zouden zijn door Labourdette als prototype voor de latere Caddy.

 

vr.groet,

 

Jan van den Berg

   

  


Aad van der Meijs | 19-11-2017 14:22:31

Op zaterdag 18 okt hadden we een praatmiddag met onderdelen bij de fam van Heesch in Schijndel.

Daar was ook een man met led verlichting voor oldtimer auto's, motoren en brommers.

Bij de leuke linkjes onder de knop connecties staat een link naar de webshop van Harry genaamd Harryabc.

Misschien iets om beter zicht te creëren als u ooit in het donker moet rijden.

 

 


Buitenland rit naar Frankrijk | 12-11-2017 15:45:54/Website :: Email

De organisatie van de buitenland rit naar Frankrijk begint al aardig vorm te krijgen. De heen en terugreis zijn gereden en zal binnenkort uitgewerkt aan u voorgelegd worden. Ook zijn de dagen die vanuit het hotel gedaan zullen worden al besproken of aardig uitgewerkt. Tijd om op te geven. U heeft nog tot 1 december de tijd om zich aan te sluiten bij de deelnemers, maar als u nu al weet dat u mee wilt, geeft u zich dan even op. Dit is veel gemakkelijker maar ook veel leuker voor de organisatie.

Doen dus!!!!!!


praatmiddag 18 november | 12-11-2017 15:07:56
18 november is de praatmiddag met onderdelen bij Ton en Maria van Heesch in Schijndel. Geeft u zich even op zodat we genoeg materialen en versnaperingen kunnen regelen. Dan komt niemand iets te kort. Opgeven kan via de website of even een belletje naar de organisatoren.

Aad van der Meijs, Maasland | 4-11-2017 17:00:33/Website :: Email

Beste mensen,

Op de site bij Citroën in Nederland is een link bijgeplaatst die verwijst naar een site met heel veel info over Citroën met modellen van 1919 tot heden.
Via allerlei knoppen kunt u de auto draaien, de binnenkant bekijken, specificaties lezen en nog veel meer.

Bekijk het eens op een druilerige namiddag als u even niet weet wat u zult gaan doen.
Veel kijk en leesplezier. 

 


Aad van der Meijs, Maalsand | 22-10-2017 15:25:52 :: Email

Beste lezers van dit bericht.

Ik wil via deze weg even iedereen bedanken die op 17 oktober heeft mee gewerkt aan de Brabantse dorpenrit vanuit Gilze. Ten eerste de organisatie, die voor een mooie prijs van € 15,-- per persoon een hele mooie en complete rit hebben georganiseerd. Maar natuurlijk ook alle deelnemers, want zonder deelnemers heeft de organisatie nooit een mooie rit. Gelukkig was het in de middag ook nog heel mooi weer, en samen met de mooie natuur in herfstkleuren was het echt genieten tijdens de rit. Ik heb er enorm van genoten en wil dan ook iedereen bedanken. Dus bij deze bedankt.


Stefan Burghout, Zelhem | 19-10-2017 19:59:17 :: Email

Geachte heer/mevrouw,

 

Graag zou ik u willen vragen of u mij wilt helpen met mijn afstudeeronderzoek. Ik ben Stefan Burghout, student aan Saxion te Deventer, waarvoor ik onderzoek doe naar klassieke/import) auto's- motoren en camperbezitters aangaande voertuigtaxaties. Het doel van het onderzoek is om meer inzichten te krijgen in die specifieke markt en hoe dat leeft. U zou mij zeer kunnen helpen, als u deze oproep zou willen delen met uw leden. Uw leden maken hierdoor kans op een geheel gratis taxatierapport t.w.v. €300 bij Waardetaxaties of een van de vele Bol.com tegoedbonnen t.w.v. €50,-.

Beschikt uw lid over een young/oldtimer of camper als particulier? Link vragenlijst:http://www.thesistools.com/web/?id=541680

Importeert uw lid occasion auto's en motoren voor naar Nederland het bedrijf?

Link vragenlijst: http://www.thesistools.com/web/?id=541702

Ik zou mij er enorm meehelpen, als u dit voor mij zou willen doen. Mocht u nog vragen hebben, of opmerkingen, dan hoor ik dat graag. Ik zal u altijd te woord staan. Ik zou het erg waarderen, als u mij even laat weten of u mij wilt helpen of niet.

Met vriendelijke groet,

Stefan Burghout, Zelhem

Student Saxion Deventer

06-12287028


Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...