Beurzen

GRATIS Tickets: InterClassics Maastricht - Flanders Collection Car Gent

InterClassics Maastricht 11-14/1/2018
In 1994 voor het eerst georganiseerd in één van de hallen van MECC Maastricht, is Interclassics Maastricht na 25 jaar inmiddels uitgegroeid tot een van meest vooraanstaande oldtimer beurzen van europa.

Op 11, 12, 13 en 14 januari 2018 zal Maastricht in het teken staan van de 25ste editie van InterClassics Maastricht. Deze jubileum editie zal synoniem staan voor de highlights van de afgelopen 25 jaar. Aan de hand van de 18 thema’s die afgelopen 25 jaar de revue zijn gepasseerd (waaronder Jaguar, Ferrari, Porsche, Aston Martin, Bugatti, British Royals, Maserati maar ook Grand Prix Classics, America’s Fine Classics e.d.) zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. De mooiste en meest exclusieve classic cars van deze thema’s zullen tentoongesteld worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan deze classic cars, van onderdelen tot automobilia.

Flanders Collection Car Gent 17-18/2/2018
Op 17 & 18 februari 2018 gaat de beurs Flanders Collection Car (FCC) in Flanders Expo te Gent. Je kan er terecht van 9u30 tot 18u00.

Flanders Collection Car is een internationale beurs waar je een gevarieerd aanbod vindt van oldtimers en onderdelen maar ook van boeken, restauratiebedrijven, miniaturen, auto-en retromobilia. Gestart in 1989, is Flanders Collection Car uitgegroeid tot een vaste waarde voor iedereen met een passie voor klassieke voertuigen. De beurs gaat jaarlijks door in Flanders Expo te Gent en is daarmee de eerste grote beurs op de kalender in België.

FCC is bovendien perfect te combineren met een uitstap naar Gent. Tram 1 stopt voor Flanders Expo en brengt je op 10 minuten naar het centrum. Gent is één van de de mooiste steden van België met talloze bezienswaardigheden en werd reeds aangeprezen door The Guardian en The New York Times.

ICONS of elegance: geeft classics de eewige jeugd
*ICONS of elegance is nu te koop in de boekhandel of dagbladwinkel of via abonnement. Voorgaande edities van het gedrukte magazine kunnen nog nabesteld worden op www.iconsmagazine.be (zolang de voorraad strekt)

__________________________________________________________________

Europese wet op de privacy (2018)
Vanaf mei 2018 wordt een nieuwe wet op de privacy van toepassing.
Bedrijven en organisaties kunnen slechts communiceren met personen, die daar uitdrukkelijk hun toestemming voor geven. CCDA zal deze richtlijn strikt toepassen.

Daarom vragen wij om je akkoord hiervoor te bevestigen via deze link.
Het kost slechts enkele seconden om de CCDA nieuwsbrieven en ICONS Classic Gazette te blijven ontvangen.

__________________________________________________________________

 

 

 

 

 

====


Ogenblik a.u.b. ...